kvadrat-lyktor-vgg

Kom ut och kika

Eftersom det är svårt att förmedla känslan av vårt ställe enbart med bilder och text så brukar vi väldigt tidigt i bokningsskedet försöka ta med vår potentielle kund ut till ladan. Väl på plats så förstår man konceptet och eventuella tvivel brukar vara som bortblåsta. På denna sida försöker vi förmedla känslan med Rappens lada.

Är du intresserad av att komma ut och kika inför ert kommande arrangemang så visar vi er gärna!

Folk i Baren
Kalmars vackraste kvällssol?
Japp
Kvällen på altanen är magisk. Solen går ner över fälten och vi har sett de mest häpnadsväckande solnedgångarna här. Har man lite tur så får vi även se ett flygplan landa 1 km bort.
kvadrat-ldbilsbygge

Gräsytor på alla håll

Ladan erbjuder stora och jättefina gräsytor som kan användas fritt. Skulle vädret svika så kan det vara skönt att veta att vi även har bot på det. Vi har nämligen en 20 x 20 m stor öppen yta där vi lagt konstgräs, allt för att inget ska kunna gå fel.

kvadrat-tjur-i-ladan
Hur många personer tar ni?
150 pers till bords
Sittningen är vid långbord på varsin sida om foderbordet. I sittningslokalen har vi byggt en fin bar som ni kan använda fritt. Runt sittningsdelen har vi ett antal öppna "rum" som vi fyller med kvällsaktiviteter såsom Racing simulatorer, skyttesimulator m m. Det blir Mingel Bonanza!
kvadrat-raceroom
kvadrat1-folk-kollar-vr

Mingel Bonanza

Anledningen till att många kunder återkommer och bokar sommarfesten hos oss igen och igen är resultatet under festen/eventet. Alla deltagarna rör sig mellan aktiviteterna och ”hänger” med andra kollegor istället för att bli sittande vid ett bord med samma vanliga, som det så lätt annars blir på firmafesten. I Rappens lada är aktiviteterna för kvällen självskrivna och väldigt omtyckta, vi kallar det för Mingel Bonanza.

Utmaningsrummet

Utöver de tekniska aktiviteterna så ingår alltid även ”Utmaningsrummet” med enklare men nog så roliga aktiviteter såsom nattduellen, energicyklarna, jättelabyrinth, blåsboll, skafferiboard, vippbrädan, samarbetet, mörka rummet m fl.

kvadrat1-mingel
kvadrat1-vr
kvadrat1-skyttesim
kvadrat1-nattduellen
kvadrat1-utmaningsrum

Vanliga aktiviteter i samband med konferensen

Här nedan hittar du några av de aktivitetskoncept som vi ofta bokar in hos oss. Om du inte hittar något som träffar mitt i prick så är du hjärtligt välkommen att ringa. Vi tror på lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Är ni ute efter aktiviteter på annan plats eller hos er så är vi glada att meddela att i stort sett allt vi erbjuder på Rappens Lada kan vi även sätta upp på annan plats.

Lite djärvt men vill nästan påstå att vi har något för alla typer av typer och typer av tillfällen.

Mingel Bonanza

Vår festlokal förvandlas till ett Game Room med något för alla. Racing simulatorer, nattduellen, VR, flygsim, mekanisk tjur, skyttesimulator m m. Pris från 15 000 kr ex moms

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Otaliga event med fantastiska vitsord. Pris: 350 kr/pers + moms

Fäktningsturnering En Garde

En aktivitet där så gott som alla börjar på samma nivå och alltid bjuder på oanade talanger. Adrenalinet pumpar, spänning med skratt, En Garde! Pris 495 kr/pers ex moms

Exklusiv 3-kamp

3-kampen består av Bumperball-turnering 3 mot 3 i uppblåsbar plan, Segway och avslutande final i hinderbanan. Perfekt för möhippan eller svensexan. Kostnad 700 kr/person inkl. moms

Femkamp Företag

Upp till kamp med ett gott skratt! Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, samarbete, pilbåge m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 595 kr/pers ex moms

Konferera hos oss ”Ladukonferens”

bubbel-vid-ankomst

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen?

Kanske detta är gången ni ska testa en opretentiös konferens hos oss i ladan med fokus på skratt och att skapa gemenskap i er grupp? I vår stora loge har vi plats för stora sällskap till utbildning, inspirationsföreläsare och diskussioner. Sedan tillägnar vi eftermiddagen/kvällen till aktivitet, glädje, sammanhållning och skratt.

För konferensbokning samarbetar vi med ett antal passande anläggningar i Kalmar. Förutom aktiviteter vid ladan har vi ett flertal andra aktivitetskoncept och lokaler i Kalmar, bara ett samtal bort.

Vill ni ha en rolig konferens med fokus på glädje och att stärka gruppen, testa en Ladukonferens!

kvadrat-sol-p-altanen

Ladda ner våra foldrar

Med ett av Sveriges största aktivitets- utbud anlitas vi ofta till konferenser, kickoffer och sommarfester över hela landet. Vi tar vår nisch på fullaste allvar och vi älskar att aktivera, testa oss gärna!

Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra och givande koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.