Kickoff eller sommarfest i Rappens Lada

baren3

Våren 2019 smällde det till. Vi lanserade Rappens Lada och presenterade vårt ställe som ett alternativ till de gamla vanliga festplatserna. Resultatet var chockartat, det var tydligt att detta saknades på marknaden. Varför? Vi tror att det är aktivitetskonceptet som gör skillnaden. När man bokar Rappens Lada så är det ett koncept där leken och skratten sitter i väggarna. Från det att ni kommer till att ni går hem kommer ni ha lekt och skrattat mest hela tiden.

Låt oss ta hand om ert sällskap också, vi lovar att göra vårt bästa för att det ska bli precis så bra för er med!

mittgngen

Rappens Lada pdf

Rappens Lada växer fram som ett givet alternativ när det är dags för kickoff eller fest för personalstyrkan. Vill du lägga fram förslaget på fikabordet? Skriv ut en A5-folder!

En typisk Kickoff eller fest hos oss

bubbel-vid-ankomst
lykta-sittdel
Race Room racing vid Rappens lada

Om vi pratar företagskickoff eller sommarfest så brukar gruppen anlända runt kl 17. Vi välkomnar då på altanen med kaffe/läsk, välkomstdrink eller kanske en öl med popcornstrut. Därefter kör vi igång med en taggad lagtävling som pågår ca 2 h.

Efter avslutad tävling öppnar vi upp in till kvällens festlokal där grillen och maten står varm, gärna med en grillkock på plats som lägger upp direkt på era fat. Serveringspersonal tar hand om er och ser till att ni har fulla glas och att allt ser trevligt ut. Antingen tar ni själva hand om alkoholinköpen och då kan ni låna vår bar eller så bokar vi in försäljning med vår Cateringleverantör.

Snart är det dags för vår favoritdel, Mingel Bonanza som innebär roliga galna mingelaktiviteter öppna på kvällen att hänga vid och prata kring. Aktiviteter såsom Race Room simulatorer, skyttesimulator, Virtual Reality samt några nostalgifavoriter med Jättenintendo (8-bitars), dansmattor och Guittar hero.

Utöver dessa roliga tekniska aktiviteter så finns en hel avdelning som vi kallar för Utmaningsrummet vilket innebär ett antal bås/stall som vi gjort om till handgripliga tävlingsmoment. Till dessa hör bl a Nattduellen, jättelabyrinth, energicyklarna, blåsboll, prickkastning, skafferiboard m fl.

Det är precis detta som gör vår anläggning unik. Social skrattrik lek samtidigt som ni har fest skapar rotation i gruppen och bjuder in till nya kontakter inom kollegiet, väldigt lyckat varje gång!

Är ni intresserade av att boka ett sånt här eller liknande paket så har vi satt ihop färdiga prissatta paket där allt ingår.

ldbil-20
sumofotboll-ladan3
silent-disco-p-altanen3

Mingel Bonanza, vad tusan är det?

Det är precis detta som gör vår anläggning unik. Social skrattrik lek samtidigt som ni har fest skapar rotation i gruppen och bjuder in till nya kontakter inom kollegiet, väldigt lyckat varje gång!

Mingel Bonanza kort beskrivet är roliga galna mingelaktiviteter öppna på kvällen att hänga vid och prata kring.  T ex Race Room simulatorer, skyttesimulator, Virtual Reality samt några nostalgifavoriter med Jättenintendo (8-bitars), dansmattor och Guittar hero. Utöver dessa roliga tekniska aktiviteter så finns en hel avdelning som vi kallar för Utmaningsrummet vilket innebär ett antal bås/stall som vi gjort om till handgripliga tävlingsmoment. Till dessa hör bl a Nattduellen, jättelabyrinth, energicyklarna, blåsboll, prickkastning, skafferiboard m fl.

Racing simulatorer i Mingel Bonanza
jttenintendo
Nattduellen ladan
banner-folk-kollar-p-vid-vr
Rappens lada kalmar aktivitetscenter
Strike a light i Rappens lada
Större sällskap?
Det löser vi!
Är ni fler än 150 pers? I s f har vi flera olika tältlösningar på fram- eller baksidan så arrangemanget kommer ihop på ett väldigt trevligt sätt.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.