MOBILT GAME ROOM AKA MINGEL BONANZA

Krydda vår festlokal med lekfulla & häftiga mingelaktiviteter

Mobilt game Room

Aktiviteten som blir allra mest bokad just nu i Didgeevent (vår mobila verksamhet) är aktiviteten som vi kallar Mobilt Game Room eller Mingel Bonanza. Anledningen till dess popularitet är att aktiviteten andas framtid och är så flexibel i storlek och utformning. Anledningen till att kunder även återkommer och bokar aktiviteten igen och igen är effekten det ger festen/eventet. Alla deltagarna rör sig mellan aktiviteterna och ”hänger” med andra kollegor istället för att bli sittande vid ett bord med samma vanliga, som det så lätt annars blir på firmafesten.

Efter middagen startar ert ”Mingel Bonanza” och ni kommer snabbt förstå vad vi gillar med det. Hos oss finns Racingsimulatorer, Karaoke, Skyttesimulator, Wii m m och varför inte ta dig an kollegan i något av utmaningsbåsen.

Priset på aktiviteten beror på valet av aktiviteter och vilken mängd personal som krävs. Här är några exempel på aktiviteter som kan ingå i ett Mobilt Game Room / Mingel Bonanza:
Mekanisk tjur
VR, Virtual Reality monter där åskådarna ser vad deltagaren ser.
Skyttesimulator 
Race Room Racingstolar – Race mot varandra i crash burar
Jättenintendo
Icaros flygsimulator
Nintendo Wii med Guittar hero el dansmattor
Silent Disco (tyst hörlursdans)
Karaoke (Singa)
Strike’a’light
Längdskidåkningssimulatorer

Självklart ingår alltid utmaningsrummet med alla dess roliga aktiviteter såsom Energicyklarna, nattduellen, samarbetsstationerna, Skafferiboard, jättelabyrinth m m. Omjag testar 

Rappens lada – Pdf

Rappens Lada växer fram som ett givet alternativ när det är dags för kickoff eller fest för personalstyrkan. Vill du lägga fram förslaget på fikabordet? Skriv ut en A5-folder!

Flexibel aktivitet

Vi anpassar gärna aktiviteter och innehåll efter era deltagare.

Tid för aktivitet

Vi brukar köra aktiviteten efter middagen och fram till sent, mellan 2-4 h, går givetvis att anpassa efter behov.

Antal Personer

20 – 150 personer

Från 15 000

Exklusive moms. Aktiviteten kostnad beror på hur många aktiviteter man vill ha med. Tveka inte på att be om pris på ditt paket!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.