Sumofotboll i Rappens Lada
Ankomst till Rappens lada kalmar
Baren
Nattduellen ladan

Aktiviteter vid Rappens Lada

Varje vecka tar vi emot ett antal sällskap för företagsevent. Vid Rappens Lada vågar vi säga att det finns något för alla grupper. Allt ifrån femkamper eller lugnare samarbetsövningar till actionfyllda lådbilsrallyn eller tekniska nymodigheter såsom VR, flyg- eller racingsimulatorer.

Vi har erfarenheten och kunskapen och lyssnar alltid på dina önskemål för att sätta ihop den bästa möjliga helheten för ert gäng.

Det går jättebra att som sällskap bara komma för aktiviteten men allra vanligast är att vi efter aktiviteten dukar upp i vår stora fina sittningsyta. För sällskap som bokar helkväll erbjuds bl a silent disco på vår altan (med kalmars vackraste kvällsol) och ladans alla utrymmen fyllda med utmaningsbås och häftiga tekniska aktiviteter.

Vi lovar att ni kommer få en oförglömlig kväll.

Aktiviteter för företag vid kickoff, konferens eller fest

Mingel Bonanza

Vår festlokal förvandlas till ett Game Room med något för alla. Racing simulatorer, nattduellen, VR, flygsim, mekanisk tjur, skyttesimulator m m. Pris från 15 000 kr ex moms

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Otaliga event med fantastiska vitsord. Pris: 350 kr/pers + moms

Fäktningsturnering En Garde

En aktivitet där så gott som alla börjar på samma nivå och alltid bjuder på oanade talanger. Adrenalinet pumpar, spänning med skratt, En Garde! Pris 495 kr/pers ex moms

Exklusiv 3-kamp

3-kampen består av Bumperball-turnering 3 mot 3 i uppblåsbar plan, Segway och avslutande final i hinderbanan. Perfekt för möhippan eller svensexan. Kostnad 700 kr/person inkl. moms

Femkamp Företag

Upp till kamp med ett gott skratt! Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, samarbete, pilbåge m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 595 kr/pers ex moms

Lite inspiration

Ankomst till Rappens lada kalmar
snapshot_7
bubbel-vid-ankomst

Hur ser en typisk bokning ut hos oss?

Om vi pratar företagskickoff eller sommarfest så brukar gruppen komma runt kl 17. Vi välkomnar då på altanen med kaffe/läsk, välkomstdrink eller kanske en öl med popcornstrut. Därefter kör vi igång med en taggad lagtävling som pågår ca 2 h.

sumobrottning-ladan
SONY DSC
Prispall Rappens lada

Efter avslutad tävling öppnar vi upp in till kvällens festlokal där grillen och maten står varm, gärna med en grillkock på plats som lägger upp direkt på era fat. Serveringspersonal tar hand om er och ser till att ni har fulla glas och att allt ser trevligt ut.

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
dukat-bord
lykta-sittdel
SONY DSC

Snart är det dags för vår favoritdel, Mingel Bonanza som innebär roliga galna mingelaktiviteter öppna på kvällen att hänga vid och prata kring. Aktiviteter såsom Race Room simulatorer, skyttesimulator, Virtual Reality samt några nostalgifavoriter med Jättenintendo (8-bitars), dansmattor och Guittar hero. Utöver dessa roliga tekniska aktiviteter så finns en hel avdelning som vi kallar för Utmaningsrummet vilket innebär ett antal bås/stall som vi gjort om till handgripliga tävlingsmoment. Till dessa hör bl a Nattduellen, jättelabyrinth, energicyklarna, blåsboll, prickkastning, skafferiboard m fl.

Det är precis detta som gör vår anläggning unik. Social skrattrik lek samtidigt som ni har fest skapar rotation i gruppen och bjuder in till nya kontakter inom kollegiet, väldigt lyckat varje gång!

Race Room racing vid Rappens lada
jttenintendo
Nattduellen ladan
Baren
Rappens lada kalmar aktivitetscenter
Rappens lada kalmar aktivitetscenter

Lite inspiration …

Kika på en 1-minutare som ger en känsla för vårt lantliga charmiga ställe.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.