Konferera hos oss, en ”Ladukonferens”

bubbel-vid-ankomst

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen?

Kanske detta är gången ni ska testa en opretentiös konferens hos oss i ladan med fokus på skratt och att skapa gemenskap i er grupp? I vår stora loge har vi plats för stora sällskap till utbildning, inspirationsföreläsare och diskussioner. Sedan tillägnar vi eftermiddagen/kvällen till aktivitet, glädje, sammanhållning och skratt.

För konferensbokning samarbetar vi med ett antal passande anläggningar i Kalmar. Förutom aktiviteter vid ladan har vi ett flertal andra aktivitetskoncept och lokaler i Kalmar, bara ett samtal bort.

Vill ni ha en rolig konferens med fokus på glädje och att stärka gruppen, testa en Ladukonferens!

grupparbete-event-aktivitet-slider2.jpg

Konferera i Kalmar, vi hjälper dig!

lykta-sittdel

Ska ni anordna en konferens men vill slippa lägga tiden? Vi gör det åt dig!

Önskar ni halvdag, heldag eller kanske flera dagar med övernattning?
Tillsammans med er kommer vi överens om lämpligt format och sätter sedan agendan med arrangemangets innehåll. Teambuilding, boende, konferensrum, mat och dryck, fika och även tid för lättsammare mingel. Allt för att hålla skärpan på topp konferensen igenom och svetsa samman er grupp. Vi sköter bokning av alla delmoment efter era önskemål, budget och förutsättningar. Detta ser vi fram emot!

SONY DSC
Teambuilding
Teambuilding
Senaste åren har vi lagt mycket krut på att skapa bra och givande koncept för företag. Vi är nu väl rustade för att ta oss an alla typer av grupper. Lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje!

Vanliga aktiviteter i samband med konferensen

Här nedan hittar du några av de aktivitetskoncept som vi ofta bokar in hos oss. Om du inte hittar något som träffar mitt i prick så är du hjärtligt välkommen att ringa. Vi tror på lagbygge med kreativitet, samarbete och glädje.

Är ni ute efter aktiviteter på annan plats eller hos er så är vi glada att meddela att i stort sett allt vi erbjuder på Rappens Lada kan vi även sätta upp på annan plats.

Lite djärvt men vill nästan påstå att vi har något för alla typer av typer och typer av tillfällen.

Mingel Bonanza

Vår festlokal förvandlas till ett Game Room med något för alla. Racing simulatorer, nattduellen, VR, flygsim, mekanisk tjur, skyttesimulator m m. Pris från 15 000 kr ex moms

Femkamp för stora grupper

Vårt flaggskepp, storfemkampen för grupper över 50 pers. Engagerar hela sällskapet, färdigt res på 2 h. Otaliga event med fantastiska vitsord. Pris: 350 kr/pers + moms

Fäktningsturnering En Garde

En aktivitet där så gott som alla börjar på samma nivå och alltid bjuder på oanade talanger. Adrenalinet pumpar, spänning med skratt, En Garde! Pris 495 kr/pers ex moms

Exklusiv 3-kamp

3-kampen består av Bumperball-turnering 3 mot 3 i uppblåsbar plan, Segway och avslutande final i hinderbanan. Perfekt för möhippan eller svensexan. Kostnad 700 kr/person inkl. moms

Femkamp Företag

Upp till kamp med ett gott skratt! Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, samarbete, pilbåge m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 595 kr/pers ex moms

Ladda ner vår folder

Rappens Lada
Skriv ut en pdf och lägg i lunchrummet. Vilka har hört talas om Rappens lada? Någon som har varit där?

Didgeridoo (som driver Rappens lada)
Med ett av Sveriges största aktivitets- utbud anlitas vi ofta till konferenser, kickoffer och sommarfester över hela landet. Hittar du en aktivitet som du vill att vi kommer ut till er med? Inga problem, allt är 100 % mobilt!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.