Stor femkamp (50 – 120 p)

Bilda lag och drabba samman i härliga grenar med ett upplägg som passar perfekt för stora grupper.

Innehåll i femkampen

Sedan långt innan vi hade ladan har Didgeridoo varit flitigt anlitade för mångkamper. Förmodligen är det utan tvivel just den aktivitet vi gjort flest gånger under årens lopp och vi tröttnar inte, det passar alltid väldigt bra av den enkla anledningen att det finns något för alla.

Det mångkampskoncept som passar allra bäst när det är dags för för stora grupper (50-300 pers) att anordna sommarfest, kickoff eller konferens är vår så kallade storfemkamp.

Detta upplägg är något av ett flaggskepp och vi blir anlitade för konceptet över hela Sverige och i ladan så kommer den till sin spets.  Eftersom vår storfemkamp är uppbyggd så att alla stationer är igång samtidigt tar en storfemma för ca 100 pers runt 2 timmar från start till färdigt resultat. Ingen inaktiv tid där lagen ska vänta.

Med vår ”storfemma” tävlar alla lag samtidigt och man möter ett nytt lag vid varje ny gren. För att inte göra det för lätt så roterar vi dessutom lagen åt olika håll inför varje ny gren så att man möter ett nytt lag vid varje gren vilket skapar god stämning och nya relationer.

Låter det snurrigt? Oroa dig inte, vi hanterar kampen och huvudsaken är att vi vet hur det ska gå till, ni kan med gott samvete själva umgås och se till att ha skoj tillsammans!

ps. Regnar det så ställer det inte till det ett dugg. En annan skön fördel med ladan är att vi har en inomhusyta med konstgräs på ca 500 kvadrat. ds.

sumofotboll i rappens lada

Rappens lada – Pdf

Rappens Lada växer fram som ett givet alternativ när det är dags för kickoff eller fest för personalstyrkan. Vill du lägga fram förslaget på fikabordet? Skriv ut en A5-folder!

Femkamp
En 100 % mobil aktivitet. Vi kan alltså lika gärna komma ut till er och köra aktiviteten. En fördel med ladan är att ytorna är perfekta för femkamp. Vi har gräs på alla håll och t o m en 400 kvm konstgräsklädd yta inomhus.
Flexibel aktivitet

Vi anpassar gärna tidsåtgång och grenar efter era deltagare.

Antal Personer

50 – 120 personer

350 kr / Pers + moms

Priset ingår personal, transport till och från event, montering och rivning.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.