Sumofotboll – Fotboll i sumodräkter

Sumofotboll, världens roligaste sport, om det ens vore en sport. Ingen kan värja sig!

Spela fotboll 3 mot 3 i sumodräkter

Fotboll har ju alla spelat, dock ej iförda sumobrottningsdräkter. 3 mot 3 med väldigt begränsad rörelseförmåga, sikt och ork möts ni i matcher som är minst lika roliga att se på som att spela.

Sumodräkterna ger dig ett skyddshöjle så att ni kan spela fotboll och tacklas utan att göra illa er. Det ser även otroligt fånigt och är nästan lika roligt ut för dem som tittar på. Förmodligen världens fjantigaste sport, om det ens vore en sport.

Vi kommer lika lätt ut till er och sätter upp denna aktivitet. Med oss har vi en uppblåsbar fotbollsplan, sumodräkter och en fotboll.

Antingen sätter vi ihop en turnering eller så kör man fria utmaningsmatcher. Det brukar inte vara svårt att få folk att ställa upp. När man har fått upp spelarna på planen så dröjer det inte länge innan man hör skratten runtom planen. Vem skulle inte skratta?

Gruppaktivitet sumofotboll. Att spela sumofotboll som grupp kostar 500 kr/person inkl. 6 dräkter, uppblåsbar fotbollsplan och boll. Transport ingår ej.

Publikt event sumofotboll. Att ta med sumofotboll på ert event kostar 5 200 kr + moms inkl. 6 sumodräkter, uppblåsbar fotbollsplan, fläkt och boll. Transport ingår ej.

Vanliga frågor

Hur många passar detta för?

Vi rekommenderar mellan 15-40 personer. Är ni fler så kan vi såklart spela sumofotboll, men kanske även lägga till ytterligare några aktiviteter.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Denna aktivitet går inte att köra vid regn. Kund ansvarar normalt för backuplokal, t ex sporthall.

Sumofotboll

En 100 % mobil aktivitet. Vart som helst är helt perfekt!

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Aborgingrej på didgeen
Grupp - Lagom tid

Att köra sumofotboll som gruppaktvitet vid t ex kickoff, svensexa eller möhippa är vanligt. Lagom tid är ca 1-2 h, det är ganska fysiskt…

500:- / Person

För grupper 15-30 pers. I Priset ingår 6 st sumodräkter och uppblåsbar fotbollsplan, transport, rigg/riv.

Publikt event - Tid

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

6 500 kr

Sumofotboll för publika event. I Priset ingår 6 st sumodräkter, fläkt och uppblåsbar fotbollsplan. Personal vid aktivitet, transport till och från event, montering och rivning tillkommer.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

Femkamp Företag

Upp till kamp med ett gott skratt! Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, samarbete, pilbåge m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.