Bumperball body zorb fotboll

Kan du bumpa polarn över kanten? Sjukt sjukt rolig aktivitet som bara måste testas!

Bumper ball eller s k Body zorb fotboll

Vilka grejer det finns alltså.. Vi kunde bara inte motstå när dessa bumperz/body zorbs kom ut på marknaden. Aktiviteten består av uppblåsbara bollar som man kan använda till att spela fotboll i, rulla runt, tacklas och ha skoj. Bollen har luftspalt rakt igenom där du är. Man kommer snabbt i bollen genom att trä den över huvudet. Man har en sele kring axlarna och handtag att hålla i.

Bumper body zorbsen ger dig ett skyddshöjle så att ni kan spela fotboll och tacklas utan att göra illa er. Det ser även otroligt fånigt och roligt ut för dem som tittar på. Förmodligen världens fjantigaste sport, om det ens vore en sport.

Fotboll har ju alla spelat, dock ej iförda bumper body zorbs. 3 mot 3 med väldigt begränsad rörelseförmåga, sikt och ork möts i matcher som är minst lika roliga att se på som att spela.

Vi kommer lätt ut till er och sätter upp denna aktivitet. Med oss har vi en uppblåsbar fotbollsplan, bumper body zorbs och en fotboll.

Antingen sätter vi ihop en turnering eller så kör man fria utmaningsmatcher. Det brukar inte vara svårt att få folk att ställa upp. När man har fått upp spelarna på planen så dröjer det inte länge innan man hör skratten runtom planen. Vem skulle inte skratta?

Grupper 15-30 pers. Att spela body zorb fotboll kostar 500 kr/person inkl. 6 body zorbs, uppblåsbar fotbollsplan och boll.

Publikt event Bumperball Body zorb fotboll på 12×8 plan. Att ta med bumper body zorb fotboll på ert event kostar 8 000 kr + moms inkl. 6 bumper bollar, uppblåsbar fotbollsplan 12×8 m, fläkt och boll.

Publikt event Bumperball Body zorb fotboll på 17×9 plan. Att ta med bumper body zorb fotboll på ert event kostar 10 000 kr + moms inkl. 8 bumper bollar, uppblåsbar fotbollsplan 17×9 m, fläkt och boll.

Vanliga frågor

Vad händer om vädret blir dåligt?

Denna aktivitet går inte att köra vid regn. Kund ansvarar normalt för backuplokal, t ex sporthall.

Bumper body zorb

En 100 % mobil aktivitet. Vart som helst är helt perfekt!

Strömbehov

Det räcker med ett vanligt 220 V uttag så länge det inte är andra som delar på samma källa.

Aborgingrej på didgeen
Gruppaktivitet

Ca 1-2 h, det är ganska fysiskt…

500 kr/person

I Priset ingår 6 st bumper body zorbdräkter, fläkt och uppblåsbar fotbollsplan, transport, rigg/riv. Moms tillkommer.

Publikt event

Normalt ingår 4 h aktiv tid för eventet. Vi är dock inte benhårda så tveka inte på att fråga så kommer vi säkerligen överens.

8 - 10 000 kr

Bumperfotboll för publika event. I Priset ingår 6/8 st bumper body zorb dräkter, fläkt och uppblåsbar fotbollsplan. Moms, kostnad för personal vid aktivitet, transport till och från event, montering och rivning tillkommer.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper
event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - Publika eventFörslag på aktiviteter för event

Referenser

Femkamp Företag

Upp till kamp med ett gott skratt! Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, samarbete, pilbåge m m. Bra blandning och kul innehåll. Pris 595 kr/pers + moms.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.