Leta efter gömda koder efter givna ledtrådar och svara på kluriga frågor!

Gömda koder & kluriga frågor!

Har ni suttit för länge? Boka in en riktig energikick i konferensen

Kodjakten / Codebreak

Code Break eller Kodjakten är en engagerande och gruppstärkande aktivitet i vilken deltagarna tävlar i att finna flest koder inom ett avgränsat område under given tid. Varje hittad kod matas in i en surfplatta som varje lag har, och i retur får de ett uppdrag att utföra eller en klurig fråga att besvara.

Kodjakten är en fartfylld aktivitet där ni får jobba i lag och använda er samarbetsförmåga under tidspress. 30 koder är gömda i er omgivning, hitta dem och använd koden för att låsa upp kniviga uppdrag eller frågor. Allas ögon behövs för att klara av att hitta så många koder som möjligt. Klockan tickar, ni har ca 1 h på er att hitta så många som möjligt!

Varje kod och fråga har en viss poängsumma, men alla lag som besöker den delar på poängen. Lagen har då alltså avvägandet att göra om de ska leta upp många lätta och närbelägna koder, eller satsa på de som ligger längre bort, och som färre lag antagligen besöker.

Vem vinner?

Vilken variant man lyckas bäst med är beroende av de andra lagens plan. Det lag som oftast står som vinnare i slutändan har förstått sig på styrkan av samarbete, en vilja att vinna, kreativitet och oftast de som har kul med varandra!

Vi har kört denna aktivitet 100-tals gånger med alla möjliga typer av grupper och det är alltid lika roligt att se hur grupperna väljer sina strategier. Utöver detta får deltagarna också en rejäl nypa luft och en kontaktskapande tid tillsammans.

Vanliga frågor

Kan vi ha egen personal?

Denna aktivitet blir bäst om vi från Didgeridoo håller i tyglarna.

Hur många passar detta för?

Vi rekommenderar mellan 15-200 personer.

Vad händer om vädret blir dåligt?

Då har vi med paraplyer till dem som håller i plattan. Men tänk på att ni klär er efter väder.

Section
Information

En eller fler rutor med tydliga ikoner och snabba fakta om grejen.

Aborgingrej på didgeen
Tid för aktvitet

45-90 min

Antal Personer

15 – 200+

495 kr/person + moms

I priset ingår personal, vår transport till och från event, montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper

Referenser

Escape Room Game

Genom att lösa ett antal kniviga problem ska ni låsa upp koden för att rädda dina servrar med viktig företagsinformation. Slå ihop era kloka skallar, det är vårt tips! Pris 495 kr/person ex moms.

Ice Breaker Game

Höj stämningen till en ny nivå på en kvart. Ice Breaker Game / Dinner game är en snabb och rolig aktivitet som ger er en perfekt start på minglet eller en lyckad middag. Pris 450 kr/person ex moms

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.