Room Escape Game – Ta tillbaks kontrollen på ert företag

Escape the Room

Slå era kloka ihop för att låsa upp er server och få tillbaks kontrollen

Escape Room Game

Ett gäng filosofiska hackare har tagit kontrollen över ert företagsservrar och även därmed företagets känsliga datafiler. De hotar att radera rubbet. MEN, hackarnas mål är inte pengar, utan istället något mer filosofiskt. Om du och ditt lag inom 60 minuter visar er värdiga, kanske de kan låta bli att radera allt.

Escape Room är ett utmärkt sätt att förstärka vikten av era anställdas varierade kunskaper, att tillsammans och genom lagarbete besegra klockan och vinna tillbaks er ovärderliga information. Deltagarna måste tänka logiskt, använda sin intelligens, sin fingerfärdighet och förmåga att analysera given info för att komma ut ur rummet och slå klockan. Så deltagare, var beredd att använd era detektivhjärnor för att fly och därmed även vinna.

Vanliga frågor

Hur många passar detta för?

Vi rekommenderar mellan 15-200 personer.

Aborgingrej på didgeen
Ett bord per lag

Aktiviteten kan spelas i alla typer av kontors- eller möteslokaler. Spelet kräver inte ett rum per lag, allt som krävs är ett bord per lag.

Tid för aktivitet

Mellan 1-1,5 h

Antal Personer

15 – 200 personer

495:- / Pers + moms

Priset ingår personal, transport till och från event, montering och rivning.

event-aktivitet-festivaler-kickoff-folder
Pdf - GruppaktiviteterFörslag på aktiviteter för grupper

Referenser

Kodjakten / Code Break

En energiboost i konferensen. Har ni suttit still för länge och behöver en syreinjektion men har inte flera timmar att lägga på en aktivitet? Då kör vi Code break med ert gäng. Pris 495 kr/pers ex moms

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 595 kr/pers ex moms

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.