Fem populäraste gruppaktiviteter 2017

Topplista – mest sålda gruppaktiviteter 2017
Under 2017 genomförde vi ca 285 event av varierande storlek. Ca hälften av arrangemangen är publika event och andra hälften är aktiviteter för grupper. Aktiviteterna för grupper är oftast ihop med en konferens, sommarfest, kickoff eller liknande. Här listas vilka aktiviteter som bokats flitigast:
  1. Green Hat Challenge
    Klurig teambuilding med glimten i ögat och massor av skratt! Aktiviteten innebär en fartfylld poängjakt där ni får 100 uppdrag att lösa, alla värda olika poäng.
  2. Storfemkampen
    Vårt flaggskepp, storfemkampen är speciellt framtagen för stora grupper. Vi engagerar stora 5-kampsgrupper över hela Sverige med fantastiska vitsord.
  3. Mobilt Game Center
    Förvandla er yta (gräsplan, lager, kontor etc) till en lekpark eller ett Game Center. Vi anpassar innehållet efter ert gäng istället för tvärtom, något för alla
  4. Företagsfemkampen
    Upp till kamp med Didgeridoo. Vi har femkampen som passar er företagsgrupp. Sumofotboll, segway, samarbete, pilbåge m m. Bra blandning och kul innehåll
  5. Lådbilsbygge
    Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.