Vårt egna konferenskoncept – Ladukonferens

Ett konferenskoncept med fokus på att skapa gemenskap i gruppen. Ni har dagen för konferens innan aktiviteten, skratten och lärakännandet tar vid.

-”Tack för en sjukt rolig konferens”

Vill ni ha känslan av att ha släppt garden, lärt känna varandra och skrattat ihop efter konferensen, välj vår ”Ladu”-konferens med fokus på att skapa gemenskap i er grupp.

Förmiddagen vigs till föreläsning, utbildning och diskussioner, eftermiddagen & kvällen tillägnar vi till glädje, sammanhållning och skratt.

Efter lunch kickar vi igång direkt med en riktigt rolig lagtävling, ”storfemkampen”, där ni får tävla i våra handplockade favoritgrenar.  Det vinnande laget koras och sedan har ni det bästa kvar, att efter middagen gå all in på kvällens mingelstationer som vi kallar ”Mingel Bonanza”.

Ladukonferensen innehåll i grundutförande:
(Avser grupp om ca 70-100 pers)

08,30 Ankomst och förmiddagskaffe
09,00 Konferens/föreläsning i logen (kund sköter själv innehåll).
13,00 Lunch (buffé dagens husman)
14,30 Storfemkamp eller lådbilsbygge.
16,30 Snacks-oas och lättsammare fri lek.
18,00 Middag hamburgerkoncept, Make Your Own.
Serveringspersonal tar hand om uppläggning, dukning och efterhantering.
19,30-22,00 Fest och Mingel Bonanza – Låt inte det roliga ta slut.
01,00 Dags att runda av :).

Mingel Bonanza, vad är det?
Efter dagens konferens, aktivitet och middag stärker vi sammanhållningen ytterligare genom att vi öppnar för fortsatt kul tillsammans med vad vi kallar för ett mingel bonanza. Det är inte ett mingel där man ska gå runt och byta visitkort, nej nej nej. Denna aktivitet innebär att vi sätter upp häftiga aktiviteter såsom exempelvis skyttesimulator, RaceRoom stolar, VR, Icaros flygsimulator, jättenintendo och Nattduellen, i festlokalen. Superlativen haglar när folk går och knyter sig med den goa känslan av att de har haft riktigt roligt och faktiskt lärt känna och skrattat ihop med nya kollegor.

Vill ni boka till boende på hotell eller vandrarhem så hjälper vi gladeligen till även med detta. Boka ytterligare en aktivitet från Didgeridoo dag 2. Stannar ni över och vill köra exempelvis Green Hat Challenge i Kalmar så erbjuder Didgeridoo 20% rabatt på aktiviteten.

Detta är såklart bara ett förslag, inget är skrivet i sten. Vill ni lägga till eller dra ifrån så finns alla möjligheter.

Lämpliga eftermiddagsaktiviteter i Didgeridookonferensen

Lådbilsbygge och rally

Ni får samma förutsättningar att bygga en unik lådbil för stundande tävling. Entusiasmen är stor och ofta förvånar kollegans finurliga uppfinningsrikedom. Pris 595 kr/pers ex moms

Vanliga frågor

Om vi vill ta bort eller lägga till något i paketet?

Så slår ni oss en signal eller skickar oss ett mail så kommer vi tillbaks med en offert. info@didgeevent.se

Antal konfererande

Riktar sig till sällskap över 70 pers

1400 kr/person + moms

Prisexempel från tidigare bokning av följande innehåll:
konferens i logen, 2 st fika, lunch (dagens) och middag (burgers), serveringspersonal, Bemannade aktiviteter storfemkamp och mingel bonanza (2 x RaceRoom, Skyttesim, jättenintendo och nattduell) samt Silent Disco på altanen.

rappens-lada-folder-a5_sida_1
Ladda ner ett infobladSe mer förslag på aktiviteter
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.